Banner Tekst

Op zoek naar kleinere aantallen? Ontdek ons unieke aanbod per stuk op Dutch Ceramics - Klik hier!

Schoonhoven Keramiek logo
Schoonhoven Keramiek
Ga terug

Een leuk idee voor de Dag van de Zorg 2013

Verstuurd op 20-12-2013

 

Dag van de Zorg: een moment voor de medewerkers!
Het zijn de kleine dingen die het doen.


12 mei is de "Dag van de Zorg". Een herinnering aan Florence Nightingale, een Engelse oorlogsverpleegster die beschouwd wordt als de grondlegster van de moderne verpleegkunde en alom bekend staat om haar discipline, haar volharding en haar grenzeloze inzet.
 
De Dag van de Zorg is ook een moment om uw medewerkers een blijk van waardering te geven voor hún discipline, volharding en hún grenzeloze inzet. Kortom, een dag waarop uw medewerkers extra aandacht verdienen met een leuk klein cadeau.
 
Speciaal voor de Dag van de Zorg heeft Schoonhoven Keramiek een leuke theetip ontwikkeld. Een klein porseleinen schaaltje waar je je theezakje opzet. Er zijn drie verschillende decors leverbaar.
 
De porseleinen theetip kan per stuk en als set van twee gegeven worden. Bij een afname van 2500 is de prijs per stuk exclusief BTW € 2,85. Om het compleet te maken kan het geschenk worden aangevuld met een theezakje. 
 
Eigen logo of eigen afbeelding?
Uw bedrijfslogo in zwart aan de achterzijde is gratis.
Heeft u voorkeur voor een eigen ontwerp? Laat het ons weten. Met alle plezier maken wij, geheel vrijblijvend, een digitale presentatie voor u. 
 
Wilt u meer informatie of bent u nieuwsgierig naar wat Schoonhoven Keramiek nog meer voor u kan betekenen?
Klik hier, laat uw gegevens achter en wij nemen direct contact met u op.
Schoonhoven Keramiek logo
Schoonhoven Keramiek
Vorm geven aan waardering
Schoonhoven Keramiek werd in 1920 opgericht als N.V. Plateelbakkerij Schoonhoven.
Wijnkoelers van keramiek na de transferstook. Ontwerp  Jitske Wadman en  Inge Bons  in in opdracht van Academie Minerva, Hanze Hogeschool Groningen.
🐱Calling all cat lovers! Get ready to fall in love with these adorable handpainted Delftblue kittens! 😻🎨 This series of cuties has been skillfully crafted in our pottery, and we can't wait to share...
Bekijk alle Instagram berichten