Banner Tekst

Op zoek naar kleinere aantallen? Ontdek ons unieke aanbod per stuk op Dutch Ceramics - Klik hier!

Schoonhoven Keramiek logo
Schoonhoven Keramiek
Ga terug

Wenst u ook een goed doel een gelukkig Nieuwjaar?

Verstuurd op 26-11-2013

Kerst is een mooie tijd om iets te doen voor iemand anders. Wat is er nu leuker dan een mooi en blijvend geschenk van keramiek aan uw medewerkers te geven en ook nog eens een goed doel te steunen?
 

Schoonhoven Keramiek is dit jaar een samenwerking gestart met twee bekende goede doelen; Amnesty International (www.amnesty.nl) en Het Zeldzame Ziekten Fonds (www.zzf.nl). Beide goede doelen hebben een decor beschikbaar gesteld. Deze decors kunnen op ieder gewenst artikel uit ons assortiment aangebracht worden. Ook uw bedrijfslogo en het logo van het goede doel kunnen op het artikel worden geplaatst. Wat dacht u van een leuk setje mokjes of een snoeppot?

Een geschenk van keramiek is natuurlijk bij uitstek een geschenk dat rond het einde van het jaar weggegeven wordt aan medewerkers en/of relaties. In dit geval slaat u ook nog eens twee vliegen in één klap. Uw relaties krijgen een mooi en duurzaam geschenk en u steunt als bedrijf ook nog eens een goed doel. 

Prijs 
Om u een prijsindicatie te geven; bij een afname van 250 snoeppotten is de prijs per stuk exclusief BTW € 19,80. Om het compleet te maken kan het geschenk aangevuld worden met food of andere non-food artikelen, een feestelijke verpakking en een soepele distributie.
 

Ander goed doel?
Heeft u zelf een goed doel in gedachten?
Dat kan natuurlijk ook. Samen met u en het goede doel komen wij zeker tot een mooi eindresultaat.

Gratis digitale presentatie
Met alle plezier maken wij, geheel vrijblijvend, een digitale presentatie.
Laat het ons weten


Volg ons nu op Facebook en Twitter!
www.facebook.com/SchoonhovenKeramiek
https://twitter.com/SKeramiek

Wilt u meer informatie of bent u nieuwsgierig naar wat Schoonhoven Keramiek nog meer voor u kan betekenen? Klik hier, en laat uw gegevens achter en wij nemen direct contact met u op.

Wilt u zich afmelden voor deze nieuwsbrief? Stuur dan een email naar info@schoonhovenkeramiek.nl

Schoonhoven Keramiek logo
Schoonhoven Keramiek
Vorm geven aan waardering
Schoonhoven Keramiek werd in 1920 opgericht als N.V. Plateelbakkerij Schoonhoven.
🐱Calling all cat lovers! Get ready to fall in love with these adorable handpainted Delftblue kittens! 😻🎨 This series of cuties has been skillfully crafted in our pottery, and we can't wait to share...
Iemand dan maar een koekje erbij?⁠
⁠
#cookiejar #cookiesofinstagram⁠
#delftblue #delftware #delftsblauw #plateelschilderen #delftpainting #keramiekschilderen #onderglazuurverf  #delftpottery...
Bekijk alle Instagram berichten