Banner Tekst

Op zoek naar kleinere aantallen? Ontdek ons unieke aanbod per stuk op Dutch Ceramics - Klik hier!

Schoonhoven Keramiek logo
Schoonhoven Keramiek
Ga terug

500 eierdopjes komen tot leven bij Schoonhoven Keramiek

6 december 2023

Bij Schoonhoven Keramiek, een ambachtelijk familiebedrijf, hebben we onlangs een grote bestelling afgerond: 500 eierdopjes, elk nauwkeurig bedrukt met een bedrijfslogo. Dit project is een goed voorbeeld van hoe we al sinds 1920 de wensen van onze klanten omzetten in tastbare producten. Elk project begint met een zorgvuldige planning en ontwerp, waarbij we rekening houden met de unieke eisen van de klant. Daarna begint het eigenlijke productieproces, waarbij we de beste materialen en geavanceerde technieken gebruiken om een hoogwaardig eindproduct te garanderen. 

De kracht van keramische transfers 

Voor deze specifieke opdracht hebben we gebruik gemaakt van keramische transfers om de logo's op de eierdopjes aan te brengen. Deze methode is ideaal voor het produceren van scherpe, duurzame afbeeldingen die lang meegaan. Het proces vereist precisie: elk logo wordt zorgvuldig op de transfer aangebracht, waarna deze met de hand op elk eierdopje wordt overgebracht. Deze techniek benadrukt onze toewijding aan detail en kwaliteit in elk aspect van ons werk. 

Onze diverse ovencapaciteiten voor verschillende projecten 

Het bakken van deze eierdopjes gebeurde in een van onze middelgrote ovens, met een capaciteit van 250 liter. Deze oven is onderdeel van ons uitgebreide assortiment, dat varieert van kleine ovens van 30 liter, ideaal voor proefprojecten, tot grote ovens van 1200 liter voor massaproductie. Deze variëteit stelt ons in staat om flexibel te zijn in onze productiecapaciteiten, zodat we zowel aan kleine als grote projecten kunnen werken. 

Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons voorop 

Bij Schoonhoven Keramiek streven we ernaar om elk project met de hoogste kwaliteit en zorg af te ronden. Van het selecteren van de juiste materialen tot het nauwkeurig aanbrengen van de logo's, elke stap in ons proces is gericht op het leveren van een eindproduct waar zowel wij als onze klanten trots op kunnen zijn. Deze recente bestelling van eierdopjes is een perfect voorbeeld van hoe we bij Schoonhoven Keramiek onze expertise en passie inzetten om uitzonderlijke keramische producten te leveren. Neem contact met ons op als u ook voor uzelf of uw bedrijf een mooi keramisch product wil laten maken! 

Contact opnemen

Lees ook

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Schoonhoven Keramiek werd in 1920 opgericht als N.V. Plateelbakkerij Schoonhoven.
Wijnkoelers van keramiek na de transferstook. Ontwerp  Jitske Wadman en  Inge Bons  in in opdracht van Academie Minerva, Hanze Hogeschool Groningen.
🐱Calling all cat lovers! Get ready to fall in love with these adorable handpainted Delftblue kittens! 😻🎨 This series of cuties has been skillfully crafted in our pottery, and we can't wait to share...
Bekijk alle Instagram berichten