Banner Tekst

Op zoek naar kleinere aantallen? Ontdek ons unieke aanbod per stuk op Dutch Ceramics - Klik hier!

Schoonhoven Keramiek logo
Schoonhoven Keramiek
Ga terug

Gepersonaliseerde relatiegeschenken van keramiek: Een originele keuze

17 januari 2024

Wanneer het aankomt op het geven van relatiegeschenken, biedt Schoonhoven Keramiek een bijzondere en onvergetelijke optie: gepersonaliseerde relatiegeschenken van keramiek. Deze unieke geschenken, met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1920, zijn meer dan gewone cadeaus. Ze zijn een combinatie van traditioneel vakmanschap en moderne ontwerpen. Elk stuk is met de hand gemaakt, wat het niet alleen tot een prachtig geschenk maakt, maar ook tot een echt kunstwerk. Of het nu voor een jubileum, bedrijfsviering of een bijzondere gelegenheid is, een keramiek cadeau van Schoonhoven Keramiek staat voor waardering en een sterke relatie. 

Een blijvende herinnering met persoonlijke geschenken  

Gepersonaliseerde bedrijfsgeschenken zijn waardevol omdat ze een langdurige indruk achterlaten. Schoonhoven Keramiek besteedt extra aandacht aan elk detail bij het maken van deze geschenken. Het traditionele Delftsblauw aardewerk, een specialiteit van Schoonhoven, straalt de rijke Nederlandse cultuur en vakmanschap uit. Deze prachtige stukken zijn niet alleen mooi als decoratie, maar symboliseren ook waardering en respect. Van een speciaal ontworpen vaas tot een uniek bord of sculptuur, elk gepersonaliseerd relatiegeschenk heeft zijn eigen verhaal en draagt de boodschap van uw bedrijf. 

Voorbeelden van keramische relatiegeschenken 

Wij bieden enorm veel verschillende keramische en Delftsblauwe producten. Onze collectie omvat alles van praktische wijnkoelers tot artistiek vormgegeven schalen, veelzijdige potten, sierlijke doosjes, soepkommen en elegante bekers. Elk item is een voorbeeld van vakmanschap en culturele rijkdom. Borden van Schoonhoven Keramiek zijn niet alleen praktisch, maar ook een lust voor het oog, ideaal voor een stijlvolle presentatie. De doosjes en kruiken, vaak versierd met het kenmerkende Delfts blauw, bieden een unieke combinatie van functionaliteit en esthetiek. Deze producten zijn volledig personaliseerbaar, wat ze perfect maakt voor gepersonaliseerde relatiegeschenken die zowel een praktische als een artistieke waarde hebben. Het is ook mogelijk om uw eigen wensen door te geven voor een keramisch relatiegeschenk op maat!  

Versterk uw merk met unieke gepersonaliseerde relatiegeschenken  

Het geven van een gepersonaliseerd keramiek cadeau is ook een uitstekende manier om uw merk te promoten. Door uw bedrijfslogo, een persoonlijke boodschap of specifieke designelementen toe te voegen, krijgt elk geschenk een persoonlijke tint die uw relatie met de ontvanger versterkt. Met deze persoonlijke touch benadrukken we de diversiteit en aanpasbaarheid van de producten van Schoonhoven Keramiek. Elk stuk Delftsblauw aardewerk wordt met zorg gemaakt, waardoor het een bijzonder en memorabel cadeau wordt. In een wereld vol tijdelijke geschenken zorgt een gepersonaliseerd relatiegeschenk van keramiek voor een blijvende indruk van waardering en stijl. 

Schoonhoven Keramiek streeft ernaar om niet alleen bedrijfsgeschenken te maken, maar ook om blijvende herinneringen te creëren. Neem contact op om uw ideeën voor een uniek, gepersonaliseerd keramiek cadeau te bespreken en laat ons u helpen een onvergetelijke indruk te maken. 

Contact opnemen

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Schoonhoven Keramiek werd in 1920 opgericht als N.V. Plateelbakkerij Schoonhoven.
50 meter giettafels om gipsmallen op vol te gieten en toch lijkt het of je altijd weer ruimte tekort komt om nieuwe mallen op te zetten. Maar niet alleen ruimte maar ook mensen, kom jij ons...
Detail of a handpainted large Delft tile panel (36 tiles depicting an amsterdam canal view), skillfully crafted by our master painter vd Berg who has been painting delftware for us for over 35 years...
Wijnkoelers van keramiek na de transferstook. Ontwerp  Jitske Wadman en  Inge Bons  in in opdracht van Academie Minerva, Hanze Hogeschool Groningen.
🐱Calling all cat lovers! Get ready to fall in love with these adorable handpainted Delftblue kittens! 😻🎨 This series of cuties has been skillfully crafted in our pottery, and we can't wait to share...
Bekijk alle Instagram berichten