Banner Tekst

Op zoek naar kleinere aantallen? Ontdek ons unieke aanbod per stuk op Dutch Ceramics - Klik hier!

Schoonhoven Keramiek logo
Schoonhoven Keramiek
Ga terug

Keramieken omhulsels voor een biertap van Schoonhoven Keramiek

28 februari 2024

Bij Schoonhoven Keramiek, een gerenommeerd familiebedrijf met jarenlange ervaring, begrijpen we de waarde van vakmanschap en traditie. Onze indrukwekkende collectie van keramieken omhulsels voor biertaps getuigt van onze passie voor kwaliteit en maatwerk. Elk omhulsel dat onze werkplaats verlaat, is het resultaat van gedetailleerd handwerk en een diepe waardering voor het ambacht. Met een toewijding aan excellente service en een oog voor detail, staan wij garant voor producten die niet alleen functioneel zijn maar ook visueel bijdragen aan de uitstraling van elke kroeg of horecagelegenheid. Onze missie is het leveren van vakwerk dat jarenlang moeiteloos meegaat. 

Hoe wordt een keramieken omhulsel gemaakt? 

Het vervaardigen van een keramieken omhulsel voor biertaps is een proces dat precisie en vakmanschap vereist. Bij Schoonhoven Keramiek begint dit met het selecteren van de fijnste klei, gevolgd door het zorgvuldig vormgeven van de omhulsels. Na het vormen ondergaan deze een eerste bakproces, waarna ze worden voorzien van een decall, die verantwoordelijk is voor de kenmerkende gele kleur vóór de derde keer bakken. Dit proces van meerdere bakrondes zorgt ervoor dat de omhulsels hun stevigheid en duurzaamheid krijgen, essentieel voor dagelijks gebruik in de horeca. Het resultaat is een op maat gemaakt, uniek product dat de identiteit van een merk of locatie weerspiegelt. 

De charme van een bruine kroeg 

In het hart van de Nederlandse cultuur ligt de onmiskenbare charme van de bruine kroeg; een plaats waar gezelligheid, geschiedenis en gastvrijheid samenkomen. Deze kroegen zijn een verademing in het snelle, moderne leven en bieden een warme plek voor wie de tijd even wil vergeten. Vaak maken deze locaties gebruik van keramieken omhulsels voor hun biertaps, niet alleen als functioneel element maar ook om status en traditie uit te stralen. Het is deze combinatie van elementen die de bruine kroeg tot een essentieel onderdeel van onze cultuur maakt, iets dat koste wat kost behouden moet blijven. 

Neem contact op voor een gepersonaliseerd omhulsel 

Bij Schoonhoven Keramiek geloven we in de kracht van personalisatie. Onze keramieken omhulsels voor biertaps bieden de unieke mogelijkheid om een biermerk logo, het logo van een bedrijf, of zelfs speciale ontwerpen te integreren. Dit maatwerk maakt elk stuk uniek en draagt bij aan de identiteit van de bar of het café. Uw eigen gepersonaliseerde tap of een ander idee laten personaliseren doen wij graag, laat u inspireren dat dit voorbeeld of ideeën uit eerdere blogs. Neem contact met ons op om erachter te komen wat wij voor uw kroeg kunnen betekenen!  

Contact opnemen

Lees ook

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Schoonhoven Keramiek werd in 1920 opgericht als N.V. Plateelbakkerij Schoonhoven.
Wijnkoelers van keramiek na de transferstook. Ontwerp  Jitske Wadman en  Inge Bons  in in opdracht van Academie Minerva, Hanze Hogeschool Groningen.
🐱Calling all cat lovers! Get ready to fall in love with these adorable handpainted Delftblue kittens! 😻🎨 This series of cuties has been skillfully crafted in our pottery, and we can't wait to share...
Bekijk alle Instagram berichten