Banner Tekst

Op zoek naar kleinere aantallen? Ontdek ons unieke aanbod per stuk op Dutch Ceramics - Klik hier!

Schoonhoven Keramiek logo
Schoonhoven Keramiek
Ga terug

Landgoed Zonneoord: Een project kenmerkend voor onze kunst en maatwerk

18 oktober 2023

Landgoed Zonneoord: Een project kenmerkend voor onze kunst en maatwerk 

Diep in de bossen van de Veluwe staat een monument van historisch en maatschappelijk belang: Landgoed Zonneoord. Bij Schoonhoven Keramiek kregen we de uitdaging om dit iconische gebouw om te toveren in een unieke keramische creatie. Met zorgvuldig gemaakte mallen brachten we elk detail van het pand tot leven in de vorm van prachtige drankflesjes. Elk flesje is niet alleen een kunstwerk op zich, maar belichaamt ook de rijke geschiedenis en de gemeenschapsgeest van het pand. Kunst en maatwerk van Schoonhoven Keramiek heeft een hoop wensen in vervulling laten gaan.  

Ambacht op maat: Uw visie, Onze creatie 

De opdrachten die wij bij Schoonhoven Keramiek uitvoeren, hebben één ding gemeen: ze zijn stuk voor stuk op maat gemaakt. Ons team, bestaande uit vaklieden, kunstenaars en ontwerpers, gaat aan de slag op basis van uw specifieke wensen. Heeft uw organisatie een specifiek thema, een bijzondere gelegenheid of kernwaarden die gevierd moeten worden? Wij zetten dat om in een voorstel voor een exclusief en uniek geschenk. En met een minimale afname van 100 stuks, brengen wij uw visie in full color tot leven. 

De samenwerking staat centraal 

Werkt u samen met een eigen reclamebureau? Wij verwelkomen hun creatieve inbreng! Zolang het aangeleverde artwork een resolutie heeft van minimaal 300 ppi, kunnen wij uw visie vlekkeloos omzetten in keramiek. 

Details maken het verschil 

Bij Schoonhoven Keramiek begrijpen we dat een geschenk meer is dan alleen het object zelf. Daarom bieden wij in al onze voorstellen ook aandacht voor een passende verpakking, duidelijke informatie over verzendkosten en eventuele verrekening van royalties. Ons doel is een transparante ervaring zonder verborgen kosten of verrassingen achteraf. 

Ontdek de mogelijkheden 

Of het nu gaat om een historisch pand, een bedrijfslogo of een ander uniek ontwerp, bij Schoonhoven Keramiek zijn de mogelijkheden eindeloos. Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u uit om meer te weten te komen en bieden graag een gedetailleerde, vrijblijvende offerte aan voor uw kunst en maatwerk. Neem via deze link contact op! 

Contact opnemen

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Schoonhoven Keramiek werd in 1920 opgericht als N.V. Plateelbakkerij Schoonhoven.
😣 Ja hoor, shit happens ook bij Montagne Dutchceramics. ⁠
Vreemd genoeg veruit de meeste biscuit tegels zijn heel gebleven doordat ze ingeklemd zaten tijdens het schuiven .⁠
⁠
⁠
#dutchceramics...
Een kleine herinnering van Montagne Aardewerk aan uw (half)jaarlijkse gebitscontrole !⁠
⁠
⁠
#dutchceramics #bowlsanddishes #pottenbakken #nationaldentistday #nervousdental #oralhealth #dentalcare...
50 meter giettafels om gipsmallen op vol te gieten en toch lijkt het of je altijd weer ruimte tekort komt om nieuwe mallen op te zetten. Maar niet alleen ruimte maar ook mensen, kom jij ons...
Detail of a handpainted large Delft tile panel (36 tiles depicting an amsterdam canal view), skillfully crafted by our master painter vd Berg who has been painting delftware for us for over 35 years...
Wijnkoelers van keramiek na de transferstook. Ontwerp  Jitske Wadman en  Inge Bons  in in opdracht van Academie Minerva, Hanze Hogeschool Groningen.
Bekijk alle Instagram berichten