Banner Tekst

Op zoek naar kleinere aantallen? Ontdek ons unieke aanbod per stuk op Dutch Ceramics - Klik hier!

Schoonhoven Keramiek logo
Schoonhoven Keramiek
Ga terug

Schoonhoven Keramiek scoort met uniek voetbal-keramiek!

6 november 2023

Schoonhoven Keramiek scoort met uniek voetbal-keramiek! 

Bij Schoonhoven Keramiek is het ons doel om unieke momenten te vangen in de tijdloze schoonheid van Delfts blauw. Onze recente relatiegeschenken gemaakt voor fans van Feyenoord en Ajax zijn perfecte voorbeelden van hoe traditionele keramiek de hedendaagse sportgeest kan omarmen. 

Feyenoord: Met trots gemaakt voor de kampioenen 

We zijn bijzonder trots op ons werk voor Feyenoord, waar we een Delfts blauw stuk hebben gecreëerd dat de kracht en passie van de club uitbeeldt. Het tableau laat zien hoe het traditionele handwerk samengaat met de moderne voetbalcultuur. Met het clublogo prominent aanwezig, is het een tastbare weerspiegeling van de band tussen de club en haar supporters, die algemeen bekend staan als de beste en meest trouwe fans van Nederland. Als meest recente kampioenen dragen zij met recht de trots van het land, en dit kunstwerk is een ode aan hun ongeëvenaarde support en enthousiasme. 

Ajax: Ode aan een rijke voetbaltraditie 

Ajax' erfgoed krijgt ook een prachtig podium in ons assortiment. Het keramieken stuk voor Ajax brengt hulde aan de club met ingetogen details die de historie en ambities reflecteren. Het is een verfijnd geschenk dat het iconische rood en wit van Ajax in Delfts blauwe tinten interpreteert, en zo een brug vormt tussen verleden en heden. Het is een symbool van trots voor elke Ajacied, iets dat in geen enkele verzameling mag ontbreken als je deze club support. 

Keramiek met een verhaal 

Onze creaties zijn niet zomaar producten; het zijn verhalen in klei, gebakken met passie en toewijding voor het voetbal. Of het nu gaat om het vereeuwigen van Feyenoord's meest recente succes of om Ajax' zijn kenmerken te benadrukken, elk stuk weerspiegelt de unieke geest van de club die het vertegenwoordigt. We zijn vereerd om deze relatiegeschenken te mogen aanbieden aan de clubs en hun supporters, als blijvende herinneringen aan de onuitwisbare voetsporen die zij in de sportwereld achterlaten. Het is onze missie om met Schoonhoven Keramiek de liefde voor de sport en het vakmanschap van keramiek te combineren, en we kijken uit naar de vele wedstrijden en kampioenschappen die nog in onze Delfts blauwe kleuren gevangen zullen worden. 
 


 

Contact opnemen

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Schoonhoven Keramiek werd in 1920 opgericht als N.V. Plateelbakkerij Schoonhoven.
50 meter giettafels om gipsmallen op vol te gieten en toch lijkt het of je altijd weer ruimte tekort komt om nieuwe mallen op te zetten. Maar niet alleen ruimte maar ook mensen, kom jij ons...
Detail of a handpainted large Delft tile panel (36 tiles depicting an amsterdam canal view), skillfully crafted by our master painter vd Berg who has been painting delftware for us for over 35 years...
Wijnkoelers van keramiek na de transferstook. Ontwerp  Jitske Wadman en  Inge Bons  in in opdracht van Academie Minerva, Hanze Hogeschool Groningen.
🐱Calling all cat lovers! Get ready to fall in love with these adorable handpainted Delftblue kittens! 😻🎨 This series of cuties has been skillfully crafted in our pottery, and we can't wait to share...
Bekijk alle Instagram berichten