Banner Tekst

Op zoek naar kleinere aantallen? Ontdek ons unieke aanbod per stuk op Dutch Ceramics - Klik hier!

Schoonhoven Keramiek logo
Schoonhoven Keramiek
MAATWERK

Kunst en Maatwerk

De opdrachten die Schoonhoven Keramiek uitvoert, zijn overwegend op maat gemaakt. Wij doen dat in samenwerking met kunstenaars, ontwerpers en vormgevers. Op basis van een thema, een actuele aanleiding of verwijzend naar de kernwaarden van uw organisatie, maken wij een voorstel voor een exclusief geschenk. Dat kan bij een afname van minimaal100 stuks in full color.

Heeft u uw eigen reclamebureau en leveren zij het artwork aan? Dat is geen probleem, mits de resolutie minimaal 300 ppi bedraagt. 

In al onze voorstellen wordt tevens aandacht besteed aan een passende verpakking, aan verzendkosten en aan eventuele verrekening van royalties. In ieder geval geen verrassingen achteraf.

Laat u informeren over de vele mogelijkheden en vraag gerust om een compleet uitgewerkte, vrijblijvende offerte. 

Schoonhoven Keramiek logo
Schoonhoven Keramiek
Vorm geven aan waardering
Schoonhoven Keramiek werd in 1920 opgericht als N.V. Plateelbakkerij Schoonhoven.
Wijnkoelers van keramiek na de transferstook. Ontwerp  Jitske Wadman en  Inge Bons  in in opdracht van Academie Minerva, Hanze Hogeschool Groningen.
🐱Calling all cat lovers! Get ready to fall in love with these adorable handpainted Delftblue kittens! 😻🎨 This series of cuties has been skillfully crafted in our pottery, and we can't wait to share...
Bekijk alle Instagram berichten