Banner Tekst

Op zoek naar kleinere aantallen? Ontdek ons unieke aanbod per stuk op Dutch Ceramics - Klik hier!

Schoonhoven Keramiek logo
Schoonhoven Keramiek
Ga terug

Vazen Huisjes serie Hollands Blauw nieuwe stijl

Verstuurd op 29-09-2016

SUCCESVOLLE SERIE 'HUISJES' UITGEBREID MET TWEE ROBUUSTE VAZEN

 
In vervolg op het succes van de bekers en de schotels is de collectie Huisjes Hollands Blauw uitgebreid met twee robuuste vazen. Op het tijdloze model van deze vaas komt de helderblauwe, karakteristieke skyline van Huisjes Hollandse Blauw (ontwerp Ontwerpstudio KommerKors ) tegen een witte achtergrond bijzonder goed tot zijn recht en geeft deze vazen de allure van Dutch Design.

Een waardevol cadeau waarvan u weet dat de ontvanger het een mooie plek zal geven. En, er is altijd wel een gelegenheid om zo’n geschenk te geven.

De vazen zijn per stuk leverbaar en desgewenst te voorzien van uw naam en/of beeldmerk onderop de vaas. De vaas is verpakt in een stevige, op maat gemaakte witte geschenkverpakking waarop een sluitzegel is aangebracht met de aanduiding “Huisjes uit de serie Hollands Blauw” en een afbeelding van ‘het straatje’.

Wilt u meer weten of een prijslijst ontvangen, dan kunt u ons bellen (0182 382344) of een e-mail sturen aan info@schoonhovenkeramiek.nl. U krijgt per omgaande een reactie.

Of misschien bent u eerstdaags in de buurt van het mooie Schoonhoven? U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom.

Schoonhoven Keramiek
Wal 13-15
2871 BB  Schoonhoven
T: 0182 382344
E: info@schoonhovenkeramiek.nl

 

   Volg ons op Facebook en Twitter!

 

Wilt u meer informatie of bent u nieuwsgierig naar wat Schoonhoven Keramiek nog meer voor u kan betekenen? Klik hier, en laat uw gegevens achter en wij nemen direct contact met u op.

Wilt u zich afmelden voor deze nieuwsbrief? Stuur dan een email naar info@schoonhovenkeramiek.nl

Schoonhoven Keramiek logo
Schoonhoven Keramiek
Vorm geven aan waardering
Schoonhoven Keramiek werd in 1920 opgericht als N.V. Plateelbakkerij Schoonhoven.
Wijnkoelers van keramiek na de transferstook. Ontwerp  Jitske Wadman en  Inge Bons  in in opdracht van Academie Minerva, Hanze Hogeschool Groningen.
🐱Calling all cat lovers! Get ready to fall in love with these adorable handpainted Delftblue kittens! 😻🎨 This series of cuties has been skillfully crafted in our pottery, and we can't wait to share...
Bekijk alle Instagram berichten