art collectie

VAN IDEE TOT UNIEK GESCHENK


UW UNIEKE VERHAAL
Kunst als relatiegeschenk vertelt een verhaal. Uw verhaal. Schoonhoven Keramiek stelt u in staat uw boodschap duidelijk en opvallend te verbeelden door mooie geschenken in aardewerk te voorzien van kunst, speciaal voor u gemaakt. Voor iedere gelegenheid, zoals kerst, jubilea, congressen en openingen. Vanaf een oplage van 50 stuks tot duizenden exemplaren vervaardigen wij uw relatiegeschenken in kunst en keramiek. 


KUNST VOOR U OP MAAT GEMAAKT
Schoonhoven Keramiek heeft een netwerk van kunstenaars en ontwerpers die uw thema in een ontwerp kunnen verbeelden. Op basis van uw thema wordt een kunstwerk gerealiseerd. Uiteraard kunt u ook zelf een kunstwerk aandragen.


BIJZONDER IN OPDRACHT
We brengen onze opdrachtgevers regelmatig in contact met kunstenaars met een beperking. Meestal gaat het om een specifieke opdracht of een thema. Dat thema wordt door één of meerdere kunstenaars uitgewerkt in een aantal schilderijen. De opdrachtgever kiest er één uit, dat wij vertalen naar een geschenk van keramiek. Het eindresultaat is vaak heel verrassend. En in de samenwerking tussen opdrachtgever en kunstenaar gebeurt bijna altijd iets bijzonders.

Schoonhoven Keramiek logo
Schoonhoven Keramiek
Vorm geven aan waardering

Copyright © 1920 - 2023 Schoonhoven Keramiek | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM