Banner Tekst

Op zoek naar kleinere aantallen? Ontdek ons unieke aanbod per stuk op Dutch Ceramics - Klik hier!

Schoonhoven Keramiek logo
Schoonhoven Keramiek
Tekst

UW EIGEN MVO-GESCHENK

 

UW EIGEN MVO-GESCHENK, HOE WERKT DAT?
Wij werken samen met ateliers in het hele land en brengen onze opdrachtgevers in contact met kunstenaars met een beperking. Meestal gaat het om een specifieke opdracht met een thema. Dat thema wordt door één of meerdere kunstenaars uitgewerkt in een aantal schilderijen. De opdrachtgever kiest er één uit, dat wij vertalen naar een geschenk van keramiek.
Zo beschikt u niet alleen over een uniek relatiegeschenk, maar steunt u ook het atelier. Bovendien zorgt u er voor dat mensen met een beperking erkend worden in wie ze zijn en wat ze doen. Het eindresultaat is altijd verrassend en in de samenwerking tussen opdrachtgever en kunstenaar gebeurt altijd iets bijzonders!

Schoonhoven Keramiek logo
Schoonhoven Keramiek
Vorm geven aan waardering
Schoonhoven Keramiek werd in 1920 opgericht als N.V. Plateelbakkerij Schoonhoven.
Wijnkoelers van keramiek na de transferstook. Ontwerp  Jitske Wadman en  Inge Bons  in in opdracht van Academie Minerva, Hanze Hogeschool Groningen.
🐱Calling all cat lovers! Get ready to fall in love with these adorable handpainted Delftblue kittens! 😻🎨 This series of cuties has been skillfully crafted in our pottery, and we can't wait to share...
Bekijk alle Instagram berichten