Banner Tekst

Op zoek naar kleinere aantallen? Ontdek ons unieke aanbod per stuk op Dutch Ceramics - Klik hier!

Schoonhoven Keramiek logo
Schoonhoven Keramiek
VAN IDEE TOT UNIEK GESCHENK

VAN IDEE TOT UNIEK GESCHENK

UW UNIEKE VERHAAL
Kunst als relatiegeschenk vertelt een verhaal. Uw verhaal. Schoonhoven Keramiek stelt u in staat uw boodschap duidelijk en opvallend te verbeelden. Door mooie geschenken in aardewerk te voorzien van kunst, speciaal voor u gemaakt. Voor iedere gelegenheid, zoals kerst, jubilea, congressen en openingen. Vanaf een oplage van 50 stuks tot duizenden exemplaren vervaardigen wij uw relatiegeschenken in kunst en keramiek. 

KUNST VOOR U OP MAAT GEMAAKT
Schoonhoven Keramiek heeft een netwerk van kunstenaars en ontwerpers die uw thema in een ontwerp kunnen verbeelden. Op basis van uw thema wordt een kunstwerk gerealiseerd. Uiteraard kunt u ook zelf een kunstwerk aandragen.

BIJZONDER IN OPDRACHT
We brengen onze opdrachtgevers regelmatig in contact met kunstenaars met een beperking. Meestal gaat het om een specifieke opdracht of een thema. Dat thema wordt door één of meerdere kunstenaars uitgewerkt in een aantal schilderijen. De opdrachtgever kiest er één uit, dat wij vertalen naar een geschenk van keramiek. Het eindresultaat is vaak heel verrassend. En in de samenwerking tussen opdrachtgever en kunstenaar gebeurt bijna altijd iets bijzonders.

Schoonhoven Keramiek logo
Schoonhoven Keramiek
Vorm geven aan waardering
Schoonhoven Keramiek werd in 1920 opgericht als N.V. Plateelbakkerij Schoonhoven.
Wijnkoelers van keramiek na de transferstook. Ontwerp  Jitske Wadman en  Inge Bons  in in opdracht van Academie Minerva, Hanze Hogeschool Groningen.
🐱Calling all cat lovers! Get ready to fall in love with these adorable handpainted Delftblue kittens! 😻🎨 This series of cuties has been skillfully crafted in our pottery, and we can't wait to share...
Bekijk alle Instagram berichten