cases_topfoto

FrieslandCampina


VRAAG:
Ontwikkel een exclusief en persoonlijk geschenk voor de melkveehouders ter afsluiting van een waarderingssysteem voor kwaliteitsmelk.


GESCHENK:
Ruim zesduizend gepersonaliseerde borden voor FrieslandCampina.

Medio april heeft Schoonhoven Keramiek ruim 6000 borden in opdracht van FrieslandCampina geleverd. De speciale borden zijn per pakketpost verstuurd of persoonlijk door één van de districtsraadsleden overhandigd aan melkveehouders die anno 2009 vijf jaar of langer kwaliteitsmelk aan FrieslandCampina leverden. Met deze bordenreeks werd voor FrieslandCampina melkveehouders een lange periode van waardering van kwaliteitshistorie afgesloten. Met ingang van 2010 geldt een nieuw systeem van kwaliteitswaardering. 

De borden werden stuk voor stuk voorzien van de naam van de melkveehouder en het aantal jaren dat kwaliteitsmelk geleverd werd aan FrieslandCampina. 

Dit unieke ontwerp werd gemaakt door Sylvia Brands, ontwerpster bij Schoonhoven Keramiek.Heeft u ook interesse in een maatwerk geschenk? Vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen spoedig contact met u op.

Naam (*)
Telefoonnummer  
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   
Productie door: Designpro.nl
Optimalisatie door Z-IM.nl