topheader

KookKunst

Verstuurd: 13-04-2014

'KOOKKUNST'
IS MEER DAN EEN CULINAIR GESCHENK


KookKunst is een luxe uitgevoerd kookboek wat niet mag ontbreken in de culinaire bibliotheek. Puddings, pies en fish and chips, zijn maar een paar voorbeelden uit de gerechten met een Engels accent die uitgebreid worden beschreven door de koks van Reinaerde. Reinaerde is een zorgorganisatie voor mensen met een beperking. 

KookKunst is opgevrolijkt met foto’s van kunstwerken door keramisten, schilders en tekenaars die eveneens zijn verbonden aan Reinaerde en die werden geïnspireerd door de smaakmakende recepten uit KookKunst. Eén van die kunstwerken is gereproduceerd op een porseleinen schaal die, samen met het boek KookKunst, een bijzondere set vormt.

Met het besluit deze set cadeau te doen, doet u menigeen een plezier. Niet alleen uw relaties of uw medewerkers zullen verrast zijn met de culinaire hoogstandjes van de koks. U doet ook de koks en de artiesten zelf een groot plezier door met de aanschaf van deze set aan te geven dat hun werk serieus wordt genomen en wordt gewaardeerd.

De prijs voor deze bijzondere combinatie is € 19,85 exclusief btw.

De oplage is beperkt. Overweegt u dit geschenk te geven als (eindejaars)geschenk, wilt u ons dit dan tijdig laten weten? Wij horen graag of u dit jaar uw medewerkers en relaties met deze set wilt verrassen. U kunt dit doen per telefoon (0182 382344) of per e-mail.

Schoonhoven Keramiek

Hans van Dorst,
directeur

Volg ons op Facebook en Twitter!

Wilt u meer informatie of bent u nieuwsgierig naar wat Schoonhoven Keramiek nog meer voor u kan betekenen? Klik hier, en laat uw gegevens achter en wij nemen direct contact met u op.

Wilt u zich afmelden voor deze nieuwsbrief? Stuur dan een email naar info@schoonhovenkeramiek.nl

ga terug

Productie door: Designpro.nl
Optimalisatie door Z-IM.nl